2018 Yılı Faaliyetleri

Prof.Dr.Orhan KÜÇÜK ile ZEMZEM TADINDA ÖĞÜTLER

ANESİAD Mersin Şubesi olarak AKDENİZ Derneği ile birlikte organize ettiğmiz konferansda ve Prof.Dr. Sn.Orhan KÜÇÜK beyin konuşmacı olarak katıldığı ZEMZEM TADINDA ÖĞÜTLER konulu konferans yapıldı.

ANESİAD GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE VE YÖNETİM TOPLANTISI KAYSERİ'DE YAPILDI.

ANESİAD Mersin şubesi olarak,ANESİAD Genel merkezin ANESİAD KAYSERİ şubesi evsahipliğinde düzenlendiği genişletilmiş yönetim ve istişare toplantısına katılım sağladık.Toplantıda genel merkezin ve şubelerin durumu, faliyetleri ve yeni projeleri hakkındnda istişare edildi.

ANESİAD MERSİN ŞUBESİ 2.OLAĞAN GENEL KURUL SEÇİMİ

ANESİAD Mersin şubesi 2.olağan genel kurul seçimi 28.11.2018 çarşamba günü akşam saat:18:30'da ANESİAD Mersin şubesinde yapıldı.Açılış ve yoklama yapıldıktan sonra divan heyetinin seçimine geçildi.Divan başkanlığına Tahsin BOYRAZ,katip üyeliğe Turgay ŞİMŞEK ve Murat KUTLAY seçildi.Daha sonra ANESİAD Mersin şubesinin...

ANESİAD AKADEMİ Eğitim program devam ediyor.

ANESİAD AKADEMİ Eğitim programın ikincisi 07.11.2018 çarşamba günü akşam saat 19:00 da dernek binamızda yapıldı.Sayın,Hatice İğde'nin konuşmacı olarak katıldığı,Maliyet Azaltma Teknikleri ve Teknik İsraf konulu seminerde sayın İğde,ANESİAD üyelerine bir sunum yaptı.

İslam'da İktisadi ve Finansal Hayat

ANESİAD Mersin şubesi olarak ANESİAD Osmaniye şubesinin Osmaniye Sanayi ve Ticaret odasında düzenlemiş olduğu ve Prof.Dr.Servet BAYINDIR'ın konuşmacı olarak katıldığı,İslam'da İktisadi ve Finansal Hayat konulu konferansa katılım sağladık.Konferansa ANESİAD Genel Başkanı Sayın,Niyazi Dilek ve çok sayıda davetli katıldı.

ANESİAD AKADEMİ EĞİTİM PROGRAMLARI BAŞLADI.

ANESİAD AKADEMİ Eğitim programların ilki Hasan KURTULAN hocamızın sunumuyla GÜNCEL EKONOMİDE NELER OLUYOR konu başlığı ile ilk seminerini gerçekleştirdi.

ANESİAD MERSİN'DEN MÜSİAD'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

ANESİAD Mersin şubesi olarak şube başkanımız Sn.Ekrem Çakar ve yöneti kurulu üyelerimizle birlikte MÜSİAD Mersin şube başkanı Sn.Serdar Yıldızgörer ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunurak,başarılar diledik.

ANESİAD'DAN KAMOYUNA DUYURU...

ANESİAD (Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği) olarak Türkiye’ye karşı ABD/ Trump Yönetimi tarafından ekonomik güvenliğimizi tehdit eden açık bir saldırı söz konusudur... ANESİAD (Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği) olarak Türkiye’ye karşı ABD/ Trump Yönetimi tarafından ekonomik güvenliğimizi te...

ANESİAD MERSİN'DEN MORSKUD'A ZİYARET.

ANESİAD Mersin Şube Yönetimi olarak MORSKUD (Mersin Organize Sanayi Kullanıcıları Derneği) Başkanı sayın Ahmet BARAN'I ziyaret ettik.Zİyarette ANESİAD-MORSKUD ve MEYEM işbirliği ile yapılacak olan ortak projede mutabakata varıldı.

ANESİAD GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE VE YÖNETİM TOPLANTISI YAPILDI.

Genişletilmiş İstişare ve Yönetim Kurulu Toplantısı bu yıl,Afyonkarahisar'da düzenlenen 13.Anadolu Buluşmaları programında,Türkiye'nin dört bir yanından gelen şube başkanları,temsilciler ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.