2017 Yılı Faaliyetleri

Bu haftaki Anesiad Akademi konusu Sayın Hasan KURTULAN’ın sunumuyla “KOBİLERDE FİNASAL OKURYAZARLIK” konusu idi.

Bu haftaki Anesiad Akademi konusu Sayın Hasan KURTULAN’ın sunumuyla “KOBİLERDE FİNASAL OKURYAZARLIK” konusu idi. Kurtulan, sunumuna kendisini tanıtarak ve yapmış olduğu işlerden bahsederek başladı. Daha sonra finansal okuryazarlık nedir? ve neden önemlidir? her işletme sahibinin bilmesi gereken bazı finansal kavram ve tanımla...

ANESİAD Mersin Şubesi’nden Kayseri Şubesi’ne Ziyaret

ANESİAD Mersin Şube’si olarak, ANESİAD Kayseri Şubesi’ni ziyaret ettik. ANESİAD Kayseri Şube Başkanı Veysel Tüfenkçi’den Kayseri şubesinin faaliyetleri hakkında bilgi aldık, Mersin Şubesinin faaliyetleri hakkında bilgi verdik. ANESİAD’ın; şubeleri arası daha fazla iletişim kurulması, şubelerin kendi aralarında ziyaret...

ANESİAD'dan Mersin Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği'ne Ziyaret

ANESİAD (Anadolu Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği) olarak bugün Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Talat Dinçer Beyi ziyaret ettik.

KOSGEB’in “YENİ GİRİŞİMCİLİK KURSU” İŞKUR desteğiyle ANESİAD AKADEMİ bünyesinde verilecek.

KOSGEB’in “YENİ GİRİŞİMCİLİK KURSU” nun İŞKUR desteği ile ANESİAD AKADEMİ bünyesinde verilmesiyle ilgili işbirliği protokolü yapılması konusunda mutabık olduk.

ANESİAD'dan MÜSİAD'a Hayırlı Olsun Ziyareti

ANESİAD Mersin Şube Başkanı Sayın Ekrem ÇAKAR ve üye arkadaşlar ile birlikte MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Sayın Hakan KAYACI ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk

Anesiad (Anadolu Esnaf Sanayici ve İş adamları Derneği)'nin geleneksel hale gelen SALI DOST MUHABBETLERİ, Dostların katılımıyla devam ediyor.

Bu haftaki konuğumuz AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı - Mersin Milletvekili Hacı ÖZKAN'dı. Anesiad Mersin Şube Başkanı Sayın Ekrem ÇAKAR, ÖZKAN'a derneğin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ANESİAD Mersin Şubesi 1. yaşını doldurdu.

ANESİAD Mersin Şubesi üyeleri; ANESİAD Genel Merkezde 15 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulda ANESİAD Genel Merkezinin yeni yönetim kurulunu belirlemek amacıyla oy kullanacak olan delegelerin seçimi ve ANESİAD Mersin Şubesi’nin 1. Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle bir araya geldi.

ANESİAD Mersin Şubesi Delege Seçim İlanı

ANESİAD Mersin Şubesi’nin almış olduğu kararı uyarınca ; ANESİAD GENEL MERKEZİ OLAĞAN GENEL KURULU’nca yapılacak seçimlerde yönetim kurulunu belirlemek üzere 28.01.2017 (Cumartesi) tarihinde saat 13.oo-15.00 arasında şubemiz üyeleri arasında delege seçimi yapılmasına karar verilmiştir.

ANESİAD AKADEMİ "İLETİŞİM BECERİLERİ" ADLI EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

ANESİAD AKADEMİ, Sayın Hatice İĞDE’nin sunumuyla “İLETİŞİM BECERİLERİ” adlı eğitim semineri düzenledi.